top of page
•3157-01-TEB-e-01_Aerial_R02mNavn3.jpg

Endelig er vi klare!
Reehagen kommer for salg før sommeren.

logo4.png

 Første byggetrinn består av tre innholdsrike eneboliger og ti rekkehus i varierte størrelser.  

Dette er moderne og sentralt beliggende boliger i grønne og trygge omgivelser.

 

BK1 - rekkehus på 79 kvm 

BK3 - eneboliger på ca 160-200 kvm

BK4 - rekkehus på 160 kvm

Reehagen ligger rett på utsiden av Bryne sentrum, i omgivelser som er grønne, trygge og gode. Her er du ved porten til det vakre kulturlandskapet på Jæren som strekker seg helt ut til havet i vest.

Feltet vil bestå av 60 boenheter fordelt på eneboliger, små og store rekkehus, og leiligheter. Her kan alle finne sin favoritt. Den ulike boligmiksen bidrar til å skape et variert og mangfoldig bomiljø.

Det er gode og trygge gang og sykkelveier hele veien til skoler, barnehager og Bryne sentrum. 

Navnet forplikter, så I hagene som dannes rundt byggene blir det en spennende variasjon av grønne møteplasser og soner, og flotte lekeområder for de minste. Alt nøye utarbeidet av dyktige landskapsarkitekter.

 

I nord møter Reehagen Bryneåna, og herfra kan du følge turstien videre gjennom Fritz Røed parken opp til torget. Det tar bare noen minutter.

 

Reehagen er stedet der by møter land. Du får det beste fra to verdener, helt enkelt.

IMG_1582.jpg

 30. september 2021

Første spadetak  

Nå er vi i gang, og dette ble markert ved at selveste ordføreren i Time kommune kom og satte grabben i jorda. Etter hvert kommer flere maskiner på plass, og rivning av eksisterende bygg, og bygging av infrastruktur står på dagsorden. Reehagen begynner å ta form.

Prosjektstatus

Prosjektering

Salgsstart

Byggestart

Ferdigstillelse

Alle byer skulle ha et torg, og Bryne har det. Dette er et populært møtepunkt som binder byen sammen. Det trilles, sykles, jogges og spaseres til enhver tid. Rundt torget finner du blant annet kino og et fargerikt og variert utvalg cafeer og spisesteder.

 

Spis en lovpriset burger på Hekkan, en sen lunch på Ritz eller kanskje noe Indisk fra Zaika? På Hemmeleg finner du mat laget fra bunnen, og gode veganske varianter om du ønsker det. På kveldstid er det et yrende liv i byen, og folk koser seg med et glass på Mellombels som har et spesielt stort utvalg av drikke. Du kan også dra på Møllehagen Sportsbar for en drøs og se hjemmelaget vinne lett. 

 

Rett i nærheten ligger skoler, barnehager, sportsanlegg, skatepark, klatrepark for å nevne noe. Bryne er akkurat passe stor og har i tillegg god offentlig transport, det er rundt 25 minutter med tog til Stavanger. Bryne er en by i vekst fordi folk trives der!

Bryne er en by med rundt 12000 innbyggere og har en flott beliggenhet i det vakre Jærlandskapet. Det er en pulserende by, hvor det er blitt svært populært å bosette seg. 

 

Bryne skal også ha ros for at de sammen med det lokale næringslivet har skapt levende offentlige rom og parkområder, som er til stor glede for innbyggerne og besøkende. Fritz Røed skulpturpark er et godt eksempel på dette, og er med på gi byen sitt helt egne særpreg.

 

IMG_1203.HEIC
IMG_1344.HEIC
GettyImages-185834587b.jpg
Her bor du i rolige og grønne omgivelser rett ved Bryne sentrum, og sykkelavstand til Orrestranda og havet i vest.
prosjektet
KART
Kontakt
bottom of page